Gelieve geen foto's van deze site overnemen zonder toestemming

Info en contact


OVER JOHANNA
Opgegroeid op een melkveebedrijf, opgeleid tot secretaresse en vervolgens gast-ouder en freelance verslaggever geworden. Sinds 1999 actief tussen de Friese paarden. Eventjes als beoefenaar van dressuur, mennen en de tuigsport, maar later vooral op bestuurlijk- en secretarieel vlak. Het verslaan van paardenevenementen of -keuringen voor diverse media werd in de loop der jaren steeds meer uitgebreid. De interesse voor fotografie begon ook in deze periode en is aan de hand van cursussen en oefeningen uitgebreid en dat gebeurt nog steeds. Ik maak vooral veel foto’s op (paarden-) evenementen, maar kom ook gerust ergens om bijvoorbeeld een familie of dieren op de foto te zetten. Ik werk (nog) niet met een studio en ga lekker op locatie de uitdaging aan, met veelal alleen mijn camera. Wilt u graag leuke foto’s van een voor u bijzonder moment, dier of persoon…..wellicht kan ik u helpen!


DEZE WEBSITE

Op deze site vindt u heel veel foto’s die ik de afgelopen tijd heb gemaakt (vooral veel ‘paardenfoto’s). Ze zijn allemaal voorzien van mijn webadres en in lage resolutie te bekijken. Ze staan gerangschikt in diverse submappen. Kijk gerust eens rond!
Ik steek veel tijd in het maken, uitzoeken, bewerken en online zetten van de foto’s. Het is daarom niet wenselijk wanneer u foto’s zonder toestemming en betaling van een kleine vergoeding overneemt of zelfs online publiceert!  Ik vraag slechts een kleine vergoeding voor de vele uurtjes werk die ik erin steek.


GEÏNTERESSEERD IN EEN FOTO?

Heeft u een mooie foto gevonden of bent u op zoek naar een specifieke foto, laat het me dan weten! U ontvangt dan de foto in hoge resolutie en ZONDER webadres of logo per mail toegestuurd. Geef dan (bij voorkeur per mail) de volgende gegevens door:
– fotonummer
– eventueel naam van het paard of persoon
– locatie/plaats van de foto

Wilt u liever een afdruk van de foto, dan kan ook. Geef dan eveneens de bovenstaande gevraagde gegevens door, inclusief het adres waar de foto’s naar toe gestuurd mogen worden. Bekijk hieronder mijn tarieven.


TARIEVEN

De meest gemakkelijke manier is het verzenden van de gewenste foto per e-mail. Mijn tarieven zijn als volgt:

Digitale foto’s (zonder webadres en in grote resolutie):
€ 5,00 per foto
€ 12,50 voor drie of meer foto’s van een serie (per paard/combinatie)
Aangepast tarief wanneer u over een heel seizoen verschillende foto’s van verschillende evenementen wenst!

Fotoshoots (inclusief nabewerken):
€ 50,00 ongeveer een uurtje fotograferen
€ 75,00 langere fotoshoot (dagdeel)
€ 150,00 hele dag
€ 250,00 hele dag, inclusief avond (bijv. bruiloften)
Foto’s van shoots worden per ‘we transfer’ naar u toegestuurd. Hier kan natuurlijk van afgeweken worden wanneer u dat liever heeft!

Afdrukken:
10 x 15 =  € 4,50
13 x 18 =  € 4, 50
15 x 20 =  € 5,00
20 x 30 = € 6,00
30 x 45 = € 12,50
40 x 60 = € 15,00
50 x 75 = € 20,00
60 x 90 = € 25,00

Heeft u net even andere wensen dan hierboven genoemd, neem gerust contact op, we komen er vast wel uit!

Johanna Faber
06-2711 8465
info@johannafaber.nl

Johanna